Kastamonu Ilk Haber - 1 / Vatandaşlarımız afet bölgesinden tahliye edildi.

Kastamonu Ilk Haber - 1 / Vatandaşlarımız afet bölgesinden tahliye edildi.. Horma kanyonu'nu yılın ilk 6 ayında 50 bin kişi ziyaret etti. Kastamonu'da iki kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketinden kareler. 07.08.2021 07 ağu 08:56 kara yollarında durum kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Kastamonu gazete manşetleri kastamonu haberleri canlı tvleri radyoları. Sitenizi ilk sıraya taşıyın !

Kastamonu'nun seydiler ilçesinde ek gelir getirmesi amacıyla üretimine başlanılan ve kısa sürede büyük rağbet gören çilekte sezonun ilk hasadı başladı. Türkiye'nin dünyada olmayan yangın yönetim sistemini kullandığını söyleyen kastamonu üniversitesi rektör yardımcısı prof. Selden etkilenen bölgedeki tespitlerimiz sonucunda ilk etapta bartın'a 2 milyon tl, sinop'a 3 milyon tl ve kastamonu'ya da 5 milyon tl olmak üzere toplamda 10 milyon tl kaynak aktardık. İlk sırayı satın alarak gazeteniz ya da haber sitenizi sanalbasın'da öne çıkarabilirsiniz. İlkeli haber parolasıyla yola çıkan kastamonu'dan havadis yayına gireli henüz 1 ay bile geçmemesine rağmen kastamonu'da en çok tıklanan ve haberleri en çok takip edilen site haline gelmiştir.

Basin Turu Kastamonu Ilk Haber
Basin Turu Kastamonu Ilk Haber from www.kastamonuilkhaber.com
Kastamonu'da çöken evin altında kalan keçiyi itfaiye ve afad kurtardı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından ilk gece kurtarma çalışmaları sürdü. Araçlar suya gömüldü, evler çöktü: Sabahın ilk ışıkları ile birlikte devam eden çalışmalarda sevindiren. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından ilk gece kurtarma çalışmaları sürdü. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından ilk gece kurtarma çalışmaları sürdü. Doğru, güvenilir ve tarafsız habercilik, kastamonu haber. Kastamonu haber ajansi, taskopru, kastamonu, turkey.

Cumhuriyet caddesi yavuz tonbul iş merkezi no:10/4 kastamonu / merkez 05074889537

Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye çok sayıda afad, jak,. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kastamonu'daki sel felaketinden acı haber! Kastamonu'da çöken evin altında kalan keçiyi itfaiye ve afad kurtardı. Türkiye'nin farklı illerinden kastamonu'daki gençlik ve spor bakanlığının doğa kampına katılan 136 genç, gönüllerince eğlenme ve birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu. Son dakika kastamonu gelişmeleri ve kastamonu hava durumu bilgileri. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte devam eden çalışmalarda zaman zaman sevindirici. Akfen yenilenebilir enerji, sürdürülebilirlik alanında dünyanın ilk 50 şirketi arasına girdi. Kastamonu haber portalı kastamonu güncel ile, son dakika haberlerine, güncel köşe yazarlarına, galeri ve videolara hızlıca ulaşın. Kastamonu haber ajansi, taskopru, kastamonu, turkey. Selden etkilenen bölgedeki tespitlerimiz sonucunda ilk etapta bartın'a 2 milyon tl, sinop'a 3 milyon tl ve kastamonu'ya da 5 milyon tl olmak üzere toplamda 10 milyon tl kaynak aktardık. 07.08.2021 07 ağu 08:56 kara yollarında durum kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Vatandaşlarımız afet bölgesinden tahliye edildi.

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından ilk gece kurtarma çalışmaları sürdü. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kastamonu haber sayfamızda kastamonu haberleri okuyabilir, kastamonu son dakika haberleri ve güncel kastamonu gelişmelerini görebilirsiniz. Cumhuriyet caddesi yavuz tonbul iş merkezi no:10/4 kastamonu / merkez 05074889537 Kastamonu entegre'nin panelleriile ferah ve hijyenik mekânlar 5 ağustos 2021 ağaç bazlı panel sektörünün global markasıkastamonu entegre, doğadan aldığı ilhamlaürünlerine yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor.

Ylioto Ytsoxm
Ylioto Ytsoxm from www.kastamonuguncel.com
Kastamonu haber sayfamızda kastamonu haberleri okuyabilir, kastamonu son dakika haberleri ve güncel kastamonu gelişmelerini görebilirsiniz. Doğru, güvenilir ve tarafsız habercilik, kastamonu haber. Kastamonu haber ajansi, taskopru, kastamonu, turkey. Kastamonu haber portalı kastamonu güncel ile, son dakika haberlerine, güncel köşe yazarlarına, galeri ve videolara hızlıca ulaşın. 07.08.2021 07 ağu 08:56 kara yollarında durum kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Kastamonu'nun seydiler ilçesinde ek gelir getirmesi amacıyla üretimine başlanılan ve kısa sürede büyük rağbet gören çilekte sezonun ilk hasadı başladı. Sitenizi ilk sıraya taşıyın ! Kastamonu'da çöken evin altında kalan keçiyi itfaiye ve afad kurtardı.

Kastamonu'nun tosya ilçesinde istinat duvarına çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti.

Kastamonu'da iki kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketinden kareler. Salı gününden beri süren yağışların ardından baskınlar nedeniyle onlarca ev su altında kaldı. 07.08.2021 07 ağu 08:56 kara yollarında durum kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Selden etkilenen bölgedeki tespitlerimiz sonucunda ilk etapta bartın'a 2 milyon tl, sinop'a 3 milyon tl ve kastamonu'ya da 5 milyon tl olmak üzere toplamda 10 milyon tl kaynak aktardık. Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Kulübün yeni antrenörü costica buceschi, takımın başında ilk kez idmana çıkarken. İlk sırayı satın alarak gazeteniz ya da haber sitenizi sanalbasın'da öne çıkarabilirsiniz. Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye çok sayıda afad, jak,. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından ilk gece kurtarma çalışmaları sürdü. Samsun'da denizde kaybolan kişinin cesedi bulundu. Bartın'daki sellerde ise bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Cumhuriyet caddesi yavuz tonbul iş merkezi no:10/4 kastamonu / merkez 05074889537 Kastamonu açiksöz gazetesi̇ gazete manşetleri için tıklayınız.

Kastamonu'nun tosya ilçesinde istinat duvarına çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti. Kastamonu haber ajansi, taskopru, kastamonu, turkey. Selden etkilenen bölgedeki tespitlerimiz sonucunda ilk etapta bartın'a 2 milyon tl, sinop'a 3 milyon tl ve kastamonu'ya da 5 milyon tl olmak üzere toplamda 10 milyon tl kaynak aktardık. Ekonomi̇ ulusal haber aile ve sosyal hizmetler bakanı derya yanık: Kastamonu entegre'nin panelleriile ferah ve hijyenik mekânlar 5 ağustos 2021 ağaç bazlı panel sektörünün global markasıkastamonu entegre, doğadan aldığı ilhamlaürünlerine yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor.

Kayseri Ilk Haber On Twitter Erciyesspor Un Otobusu Kastamonu Da Secim Otobusu Oldu Https T Co Guej7zmaex Erciyesspor Otobus
Kayseri Ilk Haber On Twitter Erciyesspor Un Otobusu Kastamonu Da Secim Otobusu Oldu Https T Co Guej7zmaex Erciyesspor Otobus from pbs.twimg.com
Kastamonu'nun seydiler ilçesinde ek gelir getirmesi amacıyla üretimine başlanılan ve kısa sürede büyük rağbet gören çilekte sezonun ilk hasadı başladı. Kastamonu entegre'nin panelleriile ferah ve hijyenik mekânlar 5 ağustos 2021 ağaç bazlı panel sektörünün global markasıkastamonu entegre, doğadan aldığı ilhamlaürünlerine yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte devam eden çalışmalarda sevindiren. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından ilk gece kurtarma çalışmaları sürdü. Bartın'daki sellerde ise bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Kastamonu açiksöz gazetesi̇ gazete manşetleri için tıklayınız. Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye çok sayıda afad, jak,. Akfen yenilenebilir enerji, sürdürülebilirlik alanında dünyanın ilk 50 şirketi arasına girdi.

Kastamonu'nun tosya ilçesinde istinat duvarına çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti.

Kulübün yeni antrenörü costica buceschi, takımın başında ilk kez idmana çıkarken. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından ilk gece kurtarma çalışmaları sürdü. İlk sırayı satın alarak gazeteniz ya da haber sitenizi sanalbasın'da öne çıkarabilirsiniz. Kastamonu gazete manşetleri kastamonu haberleri canlı tvleri radyoları. Bartın'daki sellerde ise bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çöken evin altında kalan keçiyi itfaiye ve afad kurtardı. Vatandaşlarımız afet bölgesinden tahliye edildi. Kastamonu'nun tosya ilçesinde istinat duvarına çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti. Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye çok sayıda afad, jak,. Ekonomi̇ ulusal haber aile ve sosyal hizmetler bakanı derya yanık: Türkiye'nin dünyada olmayan yangın yönetim sistemini kullandığını söyleyen kastamonu üniversitesi rektör yardımcısı prof. Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. İlkeli haber parolasıyla yola çıkan kastamonu'dan havadis yayına gireli henüz 1 ay bile geçmemesine rağmen kastamonu'da en çok tıklanan ve haberleri en çok takip edilen site haline gelmiştir.

Posting Komentar

0 Komentar